Τα μέλη του ΚΕΘΕΑ είναι η μόνη απόδειξη

ΚΕΘΕΑ

Είναι κρίμα να προσβάλλεται ένας φορέας, που δίνει χρόνια τώρα μάχες δίπλα στα μέλη του, στην προσπάθεια που κάνουν να ξεφύγουν από την εξάρτηση.

Είναι κρίμα να διαβάζουν ανυπόστατες κατηγορίες για τους θεραπευτές τους άνθρωποι που αποφοίτησαν με επιτυχία από το ΚΕΘΕΑ όρθιοι και δυνατοί.

Είναι κρίμα για όσους δούλεψαν εθελοντικά στις νησίδες ελευθερίας και ελπίδας που υπάρχουν μέσα στις φυλακές και είναι η κοινότητες του ΚΕΘΕΑ να διαβάζουν ψέματα ή να διαβάζουν ότι οι άνθρωποι που εντάχτηκαν εκεί είναι «ξεδοντιάρηδες».

Όσο κι αν κάποιος είναι απογοητευμένος για τους δικούς του λόγους από τον πολύ ευαίσθητο επαγγελματικό του χώρο, δεν μπορεί κανείς να υιοθετεί αβασάνιστα ισχυρισμούς που δεν ανταποκρίνονται ούτε στο ελάχιστο στην αλήθεια.

Η Μάρθα Φωστιέρη, ο Γιάννης Τέντης, ο Παναγιώτης, η Σοφία, η Βίκη, ο Βαγγέλης, ο Βασίλης και τόσοι άλλοι έδιναν και δίνουν καθημερινά τη μάχη τους δίπλα στα μέλη του ΚΕΘΕΑ και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τεράστια προσφορά τους, αν δεν περάσει μία ημέρα ή έστω μία ώρα δίπλα τους.

Η δουλειά του ΚΕΘΕΑ είναι αποτυπωμένη στα πρόσωπα και στις ζωές των απόφοιτων μελών του, είναι αποτυπωμένη στα πρόσωπα των αγαπημένων τους και, όσα αρνητικά κι αν κάποιος εντοπίσει εκεί, όπως και σε κάθε άλλο φορέα που λειτουργεί μέσα σε χώρους τόσο προβληματικούς και ευάλωτους, δεν πρόκειται να αναιρέσει την πραγματικότητα.

Πηγή : efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.