Στις 6 Ιουλίου η Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ΑΜΚ 20 εκατ. ευρώ

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης το έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια του οποίου επισημοποιήθηκε η πραγματοποίηση Γ.Σ. με στόχο την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας μέχρι του ποσού των 20.000.000 ευρώ, με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών αξίας 0,30 ευρώ, καθώς και η αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού που θα διεξαχθεί στις 6 Ιουλίου.

Στις 6 Ιουλίου ορίστηκε να πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με θέμα την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας μέχρι του ποσού των 20.000.000 ευρώ σε μετρητά, με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών αξίας 0.30 ευρώ, καθώς και η αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού. Η επικείμενη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου είναι «φωτογραφική» για τον Ταϊλανδό επιχειρηματία Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, που αναμένεται να αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «To ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που συνεδρίασε σήμερα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου του μεγαλύτερου παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού. Επίσης αποφάσισε:

Tη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ στις 6 Ιουλίου και ώρα 14.00 με θέματα:

A. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι 20 εκ. ευρώ.
Β. Εκλογή νέου Διοικητικού συμβουλίου.
Γ. Έγκριση συμβάσεων

Επίσης, πιστοποιήθηκε η μερική καταβολή της τρέχουσας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου για ποσό 1.858.611 ευρώ, το οποίο καλύφθηκε από τον μέτοχο Ιωάννη Αλαφούζο.

Αντικαταστάθηκε ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνη  στο ΔΣ ο Νίκος Πλυτάς από τον Παναγιώτη Μπόμη, τον οποίο το ΔΣ καλωσορίζει στον Παναθηναϊκό. 

Ορίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ στην επικείμενη Γενική συνέλευση της ΕΠΟ».

Πηγή : efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.