«Πότε θα πληρωθούμε; Δεν πάει άλλο…»!

Παναθηναϊκός

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκονται άπαντες στο Κορωπί και ειδικά οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν απηυδήσει από την αναμονή για την αποπληρωμή των οφειλομένων και τις αδειανές τσέπες! 

Το θερμόμετρο έχει χτυπήσει κόκκινο και χθες το πρωί οι αρχηγοί του «τριφυλλιού» μάζεψαν τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και αφού ενημέρωσαν σχετικά τον (επίσης απλήρωτο για έξι μήνες) Μαρίνο Ουζουνίδη, ζήτησαν από τη διοίκηση να πάει άμεσα στο Κορωπί («δεν πάει άλλο, πότε θα πληρωθούμε επιτέλους;» ήταν η πλέον χαρακτηριστική ατάκα) και να τους δώσει ένα συγκεκριμένο πλάνο αποπληρωμών που αυτή τη φορά θα είναι εφικτό να τηρηθεί. 

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ενημερώθηκε σχετικά για το συγκεκριμένο αίτημα μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης και αναμένεται ο ίδιος (ίσως και ο νέος οικονομικός σύμβουλος Αλέκος Σφυρής) να μεταβεί στο Κορωπί προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες και να θέσει ένα νέο πλάνο αποπληρωμής των οφειλομένων.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται ακόμη σε αναμονή για την εξόφληση της δόσης του Οκτώβρη, από την οποία έχει δοθεί μόλις το 40%, μία δόση που ως γνωστόν είναι σε άμεση συνάρτηση με την καταβολή των 750.000 ευρώ από την Αλ Αϊν στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ. 

Οι Αραβες καθυστερούν την καταβολή της συγκεκριμένης δόσης και ως εκ τούτου εξακολουθεί να αιωρείται το πότε ακριβώς θα εισρεύσει στο ταμείο του Παναθηναϊκού η συγκεκριμένη οφειλή προκειμένου να αποπληρωθεί εξ ολοκλήρου η δόση του Οκτώβρη.

Αλλωστε, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν δει στον λογαριασμό τους το φως του χρήματος που σχετίζεται με τη δόση του Δεκέμβρη, η οποία έχει «διπλώσει», με συνέπεια να υφίσταται εκ νέου δικαίωμα προσφυγής για κάθε παίκτη, ενώ η τελευταία προβλεπόμενη δόση είναι στα τέλη του Μάρτη. 

Ολα τα παραπάνω, μάλιστα, είναι ανεξάρτητα από τις δεκάδες ληξιπρόθεσμες οφειλές που υφίστανται στον σύλλογο από προηγούμενες χρήσεις και απαιτούν διευθέτηση προκειμένου να μη βαρέσει ο σύλλογος «κανόνι». 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.