Προτεραιότητες Κυριάκου

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε σήμερα το πρωί στον Νίκο Χατζηνικολάου (Real FM)το εξής: «Το άρθρο 16 για την ιδιωτική εκπαίδευση είναι για μας εμβληματικό, κι αν αλλάξουμε τώρα το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών τότε το άρθρο για την παιδεία θα μετατεθεί για τουλάχιστον πέντε χρόνια». 

Αυτή είναι η δικαιολογία που σήμερα προέβαλλε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας για την άρνησή του να αποδεχτεί την πρόταση της Φώφης Γεννηματά. Κοντολογίς τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια είναι «εμβληματικότερο» θέμα από το αν οι υπουργοί θα μένουν πάντα στο απυρόβλητο!

Επιπλέον ο Κ. Μητσοτάκης δεν έχει διαβάσει το Νόμο που έχει και ο ίδιος ψηφίσει και νομίζει ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες ορίζονται έτσι μόνο όταν κινδυνεύει η ζωή τους. Λάθος! Οι προστατευόμενοι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος δεν ορίζονται έτσι μόνο λόγω κινδύνου ζωής αλλά και για κίνδυνο να χάσουν τη δουλειά τους να υποστούν δυσμενείς μεταθέσεις κλπ. Κάπως κάποιος θα πρέπει να τον ενημερώσει για το πλήρες περιεχόμενο του Νόμου!

 

 

Πηγή : efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.