Προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων από το ωράριο λειτουργιάς του ΧΥΤΑ και του ΕΜΑΚ Φυλής.

dimos

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                  Αθήνα: 2-6-2015

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ε.Ε.Δ.Α

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ταχ. Δ/νση : Ιερά Οδός 151    Τ.Κ : 12241

Τηλ: 2103428080-81  Fax : 2117702187

Mail   : info.eeda@yahoo.gr                                                                                                          

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ : Προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων από το ωράριο λειτουργιάς του ΧΥΤΑ και του ΕΜΑΚ Φυλής.

Το σωματείο καθαριότητας Δήμου Αθηναίων Ε.Ε.Δ.Α (ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ) πιστεύει ότι στην πόλη των Αθηνών αρμόζει ένα σύστημα καθαριότητας που σέβεται τους πολίτες αλλά και τους εργαζόμενους .

Με βάση τα παραπάνω καλούμε τον Δήμαρχο της Αθήνας να προχωρήσει σε ουσιαστικές παρεμβάσεις, ¨αποδεχόμενος¨ ότι το ωράριο λειτουργίας της χωματερής δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην καθαριότητα της πόλης της Αθήνας .

Σημειώνετε ότι ο Δήμος Αθηναίων καταβάλει περίπου 14 εκ. ευρώ για να εξυπηρετούνται οι ανάγκες της πόλης σχετικά με τα απορρίμματα .

Καλούμε όλους τους εμπλεκομένους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν άμεσα στη δημιουργία δημοτικών  ΣΜΑ και  ΚΔΑΥ ώστε η Αθήνα να λειτουργεί ανεξάρτητη, με βιώσιμη ανάπτυξη στον πυρήνα της Αθήνας, αφού με τα παραπάνω δημιουργούνται θέσεις εργασίας και έσοδα για το Δήμο Αθηναίων .

Σας ενημερώνουμε ότι παρά τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό,  αργούς ρυθμούς προμήθειας ανταλλακτικών για την επισκευή των οχημάτων της υπηρεσίας καθώς και τα προβλήματα που δημιουργούνται με τον ανεφοδιασμό σε καύσιμα, με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν οι εργαζόμενοι, η καθαριότητα της πόλης παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Τα παραπάνω κενά όμως θα αρχίσουν σύντομα να διαφαίνονται και όσα προβλήματα προκύψουν με την αποκομιδή των απορριμμάτων δεν θα σχετίζονται με την επάρκεια των υπηρεσιακών παραγόντων.

Το σωματείο Ε.Ε.Δ.Α θα προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια ώστε να υπερασπιστεί την καθαριότητα της πόλη μας από όσους  θελημένα ή μη δημιουργούν  προβλήματα τα οποία θα προκαλέσουν   αποδόμηση της Διεύθυνσης  καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.