Παραιτήσεις και αλλαγή διοικητών σε ΕΦΚΑ και ΕΤΕΑΕΠ

Υπουργείο Εργασίας

Την παραίτηση του διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ, Αθανάσιου Καποτά, έκανε δεκτή ο υφ. Κοινωνικής Ασφάλισης, Αθ. Πετρόπουλος. Επίσης, αφού τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του, ζήτησε την παραίτηση του διοικητή του ΕΦΚΑ, Αθανάσιου Μπακαλέξη.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου Εργασίας, ο Αθανάσιος Πετρόπουλος αποδέχτηκε την παραίτηση του Αθ. Καποτά, τον οποίο ευχαρίστησε για το έργο που επιτέλεσε ως Διοικητής του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών.

Αντίστοιχα, ζήτησε σήμερα από τον Διοικητή του ΕΦΚΑ, Αθανάσιο Μπακαλέξη να υποβάλει την παραίτησή του.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, μετά τη ολοκλήρωση του πρώτου έτους λειτουργίας του ΕΦΚΑ, κατά τη διάρκεια του οποίου επιλύθηκαν θεμελιώδη προβλήματα, «κρίθηκε επείγουσα η δημιουργία των προϋποθέσεων για ακόμη πιο αποτελεσματική λειτουργία της κοινωνικής ασφάλισης και καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων, με ταχύτατη αναβάθμιση των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών και των μηχανογραφικών εφαρμογών που θα βελτιώνουν το επίπεδο εξυπηρέτησης και λειτουργίας του ΕΦΚΑ».

Τοποθετήσεις νέων διοικητών στον ΕΦΚΑ και το ΕΤΕΑΕΠ θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

 

Πηγή : efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.