«Παρέλαση» μικρών ιστιοπλοϊκών στη μαρίνα Αλίμου

Μαρίνα Αλίμου

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μικρά ιστιοπλοϊκά ή μηχανοκίνητα σκάφη, να επιβιβαστούν σε αυτά, να δοκιμάσουν με κληρώσεις μικρά ή μεγάλα ταξίδια και να ενημερωθούν για τη λειτουργία τους, ακόμα και την απόκτησή τους, θα έχουν από σήμερα μέχρι και τις 16 Απριλίου Ελληνες και ξένοι επισκέπτες, όπως και επαγγελματίες, καθώς στη μαρίνα Αλίμου, την κύρια επαγγελματική βάση των τουριστικών σκαφών, θα συγκεντρωθούν περισσότερα από 100 σκάφη, μικρά και μεγάλα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ γιότινγκ που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ε λλάδα.

Η «γιορτή θαλάσσιου τουρισμού» διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Τουριστικών Σκαφών Ανευ Πληρώματος-ΣΙΤΕΣΑΠ και την εταιρεία MACT MEDIA Group.

Στις προβλήτες της μαρίνας Αλίμου, από τις 10.30 το πρωί έως τις 9 το βράδυ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιβιβαστούν σε σκάφη, να ενημερωθούν για τους παράκτιους και νησιωτικούς προορισμούς, να παρακολουθήσουν μίνι συνεδριακές ημερίδες για τους επαγγελματίες και το κοινό όπως και επιδείξεις από τις διάφορες δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν με ένα σκάφος.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις μουσικές, γαστρονομικές, χορευτικές.

Τα εγκαίνια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 6.30 το απόγευμα παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και του γενικού γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Κων. Τσέγα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για λεπτομέρειες στο τηλέφωνο 2100129575, με email στο info@mact.gr και μέσω της ιστοσελίδας yachtingfestivals-athens.

Πηγή : efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.