Παπαδημούλης: Και όλο το χρέος να μας χαρίσουν, δεν θα τα καταφέρουμε, αν…

Παπαδημούλης: Και όλο το χρέος να μας χαρίσουν, δεν θα τα καταφέρουμε, αν...

«Και όλο το χρέος να μας χαρίσουν, αν δεν αντιμετωπίσουμε τις παθογένειες της χώρας, δεν θα τα καταφέρουμε», είπε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στην ενότητα «Οι συνέπειες του Brexit στην ελληνική και ευρωπαϊκή οικονομία» του πολυσυνεδρίου Capital + Vision.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πολυσυνεδρίου με σημεία της ομιλίας του κ. Παπαδημούλη, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πελατειακό κράτος, τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά, την αργή απονομή δικαιοσύνης, την έλλειψ
η σταθερών κανόνων στη φορολογία, τις χρήσεις γης, την ενέργεια και το τεράστιο, όπως είπε, έλλειμμα ανταγωνισμού στην οικονομία.

Σημείωσε ότι η Ελλάδα έχει εξασφαλισμένο το δανεισμό της για τα επόμενα δύο χρόνια επειδή βρίσκεται σε πρόγραμμα και, άρα, είναι προστατευμένη από τα «απόνερα» του Brexit και πρόσθεσε ότι βλάπτουν τη χώρα όσοι μιλούν ακόμη για Grexit.

Ζήτησε επίσης «όπως εμείς τηρούμε τη συμφωνία, έτσι να την τηρήσουν κι οι άλλοι» και έθεσε ως αναγκαίο σκοπό να απεξαρτηθούμε πλήρως από τη λογική ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια αγελάδα που αρμέγο
υμε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Πρόταση για την αδειοδότηση των καναλιών θα παρουσιάσει Θεοδωράκης

(adsby

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση