Πίσω από τις δολοφονίες

Περιπολικό της αστυνομίας

Οι δολοφονίες μπορεί να ευτυχώς κάπως να μειώνονται στην Ελλάδα αλλά για όποια δολοφονία ή ληστεία διαπράττεται στη χώρα μετά το 2015 αποκλειστικά υπεύθυνοι -εκτός από τους φυσικούς αυτουργούς- είναι ο Νόμος Παρασκευόπουλου και ο υπουργός ΠροΠο. Δεν έχει διευκρινιστεί από τα ΜΜΕ και την αντιπολίτευση αν αυτή η ευθύνη αφορά και τα εγκλήματα πάθους ή οικονομικών διαφορών αλλά γιατί όχι; 

Επίσης ίσως θα πρέπει να αποδοθούν και οι παλιότερες δολοφονίες (πριν το 2015) και πάλι στον Νόμο Παρασκευόπουλου διότι η αποσυμφόρηση και οι καλύτερες συνθήκες στις φυλακές ήταν ήδη μέσα στις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το ίδιο θα πρέπει να γίνει επιτέλους και στις δολοφονίες που καταχωρούνται ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Δεν μπορεί όλοι αυτοί να παραμένουν εκτός πεδίου ευθύνης του ΣΥΡΙΖΑ! 

Στο τέλος θα φτάσουμε να πιστεύουμε ότι ακόμα και οι δολοφονίες που διέπραξαν οι χρυσαυγίτες οφείλονται στην ιδεολογία τους κι όχι στον Νόμο Παρασκευόπουλου! 

 

Πηγή : efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.