Μάκης Βορίδης: Του έμεινε η «φάτνη» στο χέρι

Μιλώντας πρόσφατα στη «λαϊκή πρωινή» του Γ. Αυτιά ο Μ. Βορίδης περιέγραψε τον Αρμαγεδδώνα που έχει χτυπήσει τις ουδέτερες θρησκευτικά χώρες και θα χτυπήσει και την Ελλάδα αν αποφασίσει να γίνει θρησκευτικά ουδέτερη. 

Φρόντισε, δε, λίγο πονηρούτσικα ο «Μένουμε Ευρώπη» βουλευτής της Ν.Δ. να ενημερώσει τους τηλεθεατές του Γ. Αυτιά ότι «εμείς δεν είμαστε οι δυτικοί της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας αλλά οι κληρονόμοι του Βυζαντίου».

Μ. Βορίδης: Ξέρουμε τις συνέπειες της θρησκευτικής ουδετερότητας που θέλει να εφαρμόσει ο κ. Τσίπρας. Στις χώρες που έχει επικρατήσει το δόγμα αυτής της κρατικής ουδετερότητας, τα σχολεία δεν έχουν την εικόνα του Χριστού.

Γ. Αυτιάς (σοκαρισμένος): Τι έχουνε;

Μ. Βορίδης: Τίποτα! Το ίδιο και στα δικαστήρια, ο όρκος καταργείται σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και τα Χριστούγεννα δεν μπορούν να γιορτάζονται σε δημόσιους χώρους και άρα δεν θα μπορείς να βάλεις μια φάτνη, ο σταυρός από τη σημαία θα πρέπει να αφαιρεθεί […]

Θα αναρωτιέται κάποιος -και σωστά- αν ο Γιώργος Αυτιάς βρέθηκε ποτέ Χριστούγεννα στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη.

Και καλά ο Γ. Αυτιάς! Το καλλιεργημένο κολλεγιόπεδο, ο κοσμικός βουλευτής και δικηγόρος δεν ξεμύτισε ποτέ στη Δύση; Είναι τόσο άσχετος; 

Η απάντηση είναι ότι ο Μ. Βορίδης δεν είναι καθόλου άσχετος! Ξέρει πολύ καλά και από την προηγούμενη κομματική του ιδιότητα στο κόμμα του ικανότατου τηλεπαρουσιαστή Γ. Καρατζαφέρη, ότι το κοινό αυτών των εκπομπών φρίττει με τις τρομοκρατικές «ειδήσεις» και τις παραπλανητικές πληροφορίες που του θίγουν τα ιερά και τα όσια. 

Ο Μ. Βορίδης όμως ήξερε καλά σε ποιους απευθυνόταν και όσο κι αν ακολούθησε ξεκαρδιστικό πάρτι στα κοινωνικά δίκτυα, η κακόβουλη προπαγάνδα είχε γίνει.

Αυτό που δεν υπολόγισε όμως ο Μ. Βορίδης ήταν ότι λίγες ώρες αργότερα ο πρωθυπουργός μαζί με τον αρχιεπίσκοπο θα ανακοίνωναν τα πρώτα βήματα -έστω δειλά- της συμφωνίας για τον εξορθολογισμό των σχέσεων κράτους – Εκκλησίας, ενώ στο τέλος των δηλώσεών τους διέψευσαν και οι δύο τον βουλευτή της Ν.Δ. 

Ατυχία!

Πηγή : efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.