Η ΑΔΕΔΥ στηρίζει την πορεία ανέργων του Δήμου Πάτρας και καλεί στο Σύνταγμα την Κυριακή

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., εκφράζει την αλληλεγγύη των εργαζομένων στο Δημόσιο προς τους πεζοπόρους που συμμετέχουν στην πορεία κατά της ανεργίας, που πραγματοποείται με πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων και συμμετοχή εκατοντάδων συνδικαλιστικών και κοινωνικών οργανώσεων.

Από το 2010, η ανεργία στη χώρα μας υπερτριπλασιάστηκε, κλάδοι της οικονομίας κατέρρευσαν, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι μετατρέπονται σε πληβείους ενώ πάνω από 100.000 νέοι επιστήμονες μετανάστευσαν στο εξωτερικό.

Η συγκρότηση ενός ευρύτερου αγωνιστικού
κοινωνικού μετώπου με στόχο, μεταξύ των άλλων, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, το σταμάτημα των ιδιωτικοποιήσεων, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τον παραγωγικό μετασχηματισμό της χώρας προς όφελος του λαού, για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και ριζικά η μάστιγα της ανεργίας.

Κατά συνέπεια ο αγώνας κατά της ανεργίας, της κατάργησης των ελαστικών μορφών εργασίας και η διεκδίκηση σταθερών εργασιακών σχέσεων, αφορά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Για το λόγο αυτό. Η μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων την Κυριακή, 10 Απριλίου 2016,
στις 6μμ, στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα θα στείλει ένα μήνυμα αντίστασης του ελληνικού λαού απέναντι στην ελληνική Κυβέρνηση και σε όλες τις δυνάμεις του μνημονιακού μπλοκ που ευθύνονται για τη δραματική αύξηση της ανεργίας.

ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση την Κυριακή, 10 Απριλίου 2016, Πλατεία Συντάγματος ώρα 6:00μμ

googletag.cmd.push(function(){googletag.display(‘ad_pos_autod_home_336x280_main_1’);});

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.