Εκλογές – βαρόμετρο σήμερα για νέα πολιτική γραμματεία στον ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές - βαρόμετρο σήμερα για νέα πολιτική γραμματεία στον ΣΥΡΙΖΑ

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Ζυμώσεις μέχρι την τελευταία στιγμή παρατηρούνται στον ΣΥΡΙΖΑ για τη σύνθεση της νέας Πολιτικής Γραμματείας που θα εκλεγεί από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή η οποία συνεδριάζει το μεσημέρι σήμερα.Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, αναμένεται να καταλήξει στους υπουργούς που θα προτείνει λίγο πριν τη συνεδρίαση της ΚΠΕ, καθώς από το πρωί συζητά το θέμα με τα κορυφαία στελέχη του κόμματος. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr-και όπως δημοσιεύει σήμερα η Realnews- μέχρι τώρα ο πρωθυπουργός έχει καταλήξει στην εξής πρόταση: Νίκος Βούτσης, Γιάννης Δραγασάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Φίλης, Δημήτρης Βίτσας, Αριστείδης Μπαλτάς, Γιάννης Μπαλάφας, Θοδωρής Δρίτσας. Προτείνεται ακόμα και ο ΓΓ του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Για την Πολιτική Γραμματεία από τα κομματικά στελέχη αναμένεται να είναι υποψήφιοι , μεταξύ άλλων, οι Ράνια Σβίγκου, Νίκος Σκορίνης, Γιάννης Μπουρνούς, Κατερ
ίνα Κλείτου, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.Υποψήφιος για Γραμματέας είναι ο Παναγιώτης Ρήγας, ενώ η συνεδρίαση της ΚΠΕ θα ξεκινήσει με εφόλης της ύλης ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

 

Πηγή:real.gr

 

Διαβάστε επίσης

Με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ξεκινά η συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

 

(adsby

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση