Δεν έδωσαν στην ώρα τους τους μισθούς στο Μαρινόπουλο – Τι ανέφερε σε ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων

Το σωματείο εργαζομένων στις επιχειρήσεις «ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, DIA» σε ανακοίνωσή του για την καθυστέρηση της μισθοδοσίας σε εργαζόμενους ανέφερε τα εξής:

“Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, εργαζόμενοι στο Μαρινόπουλο σε όλη την Ελλάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, αφουγκραζόμενο την ανησυχία και αβεβαιότητα που διακατέχει το σύνολο των εργαζομένων στις σημερινές συνθήκες, έχοντας πάντα μοναδικό γνώμονα και σκοπό τον με οποιοδήποτε τρόπο καθημερινό αγώνα για την διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων αλλά κα
ι τιμώντας στο ακέραιο την για πάνω από 35 χρόνια εμπιστοσύνη του συνόλου των εργαζομένων της επιχείρησης και όχι μόνο, συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 07/04/2016 προκειμένου να εξετάσει τις εξελίξεις στην Εταιρεία και τις όποιες καθυστερήσεις της μισθοδοσίας.

Θεώρησε, αν μη τι άλλο, αποτέλεσμα της καθημερινής αγωνιστικής παρέμβασης τόσο του ίδιου του Δ.Σ. όσο και του συνόλου των Παραρτημάτων και των  εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα: α) την καταβολή άμεσης προκαταβολής από τις 31/03/2016 σε εκατοντάδες εργαζόμενους, β) την καταβολή του μεγαλύτερου μέρους της μισθοδο
σίας την Πέμπτη 07/04/2016 και ολόκληρου σε κάποιες κατηγορίες και γ) την κατηγορηματική δέσμευση του ίδιου του Μαρινόπουλου ότι είναι η τελευταία φορά που υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα και ότι το υπόλοιπο μέρος της μισθοδοσίας θα καταβληθεί αυστηρά μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Συνάδελφοι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας καλεί όλους τους εργαζόμενους στην επιχείρηση να ατσαλωθούμε ακόμη περισσότερο μέσα από το Σωματείο μας και συσπειρωμένοι γύρω από αυτό, μηδενός εξαιρουμένου, να περιφρουρήσουμε σαν κόρη οφθαλμού την ενότητά μας και να συνεχίσου
με να βρισκόμαστε  σε αγωνιστική επαγρύπνηση και ετοιμότητα, για όλα τα ενδεχόμενα, αγνοώντας τους διάφορους διασπαστές, προβοκάτορες αλλά και καπηλευτές των αγώνων και της αγωνίας μας, μέσω και των συνδικαλιστικών παραμάγαζων που έχουν στήσει”.

googletag.cmd.push(function(){googletag.display(‘ad_pos_autod_home_336x280_main_1’);});

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.