Απόγνωση: Άκαρπη η συνάντηση των εργαζομένων της Ηλεκτρονικής με Νεφελούδη

Άκαρπη απέβη η συνάντηση των εκπροσώπων των εργαζομένων της «Ηλεκτρονικής Αθηνών» με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη μετά από το «λουκέτο» της εταιρίας.

Οι συνολικά 450 εργαζόμενοι της αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών εμφανίζονται ιδιαίτερα απογοητευμένοι, καθώς δεν βρέθηκε λύση στο ζήτημα της αποζημίωσής τους αλλά και της ένταξής τους στο ταμείο ανεργίας.

Οι εργαζόμενοι, μετά από την συνάντηση με τον κ. Νεφελούδη μετέβησαν στο ΕΒΕΑ όπου δίνει συνέντευξη Τύπου η διοίκηση της «Ηλεκτρονικής».

Ο εργαζόμενο
ς Βαγγέλης Κόικας, μιλώντας στο Mega, τόνισε πως οι 450 υπάλληλοι της επιχείρησης βρίσκονται σε απόγνωση.

«Βλέπαμε μια κατάσταση ότι οδηγούμαστε σε πτώχευση, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο όταν έκλεισε ένα υποκατάστημα στο Ηράκλειο», ανέφερε o ίδιος, σημειώνοντας παράλληλα ότι όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση στους εργαζόμενους για το τι μέλλει γενέσθαι.

Το κλείσιμο της «Ηλεκτρονικής» μεταφέρθηκε και στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Γ. Κουμουτσάκο να γράφει στο
Twitter: «Tο κλείσιμο της “Ηλεκτρονικής” και η ανεργία 450 ανθρώπων, δείχνουν ποιός, πότε και πως ενταφίασε την ελληνική οικονομία».

googletag.cmd.push(function(){googletag.display(‘ad_pos_autod_home_336x280_main_1’);});

Αφήστε μια απάντηση