Αεροσυνοδούς και υπαλλήλους πωλήσεων θα προσλάβει η Aegean (αιτήσεις)

Αεροσυνοδούς και υπαλλήλους πωλήσεων θα προσλάβει η Aegean. Αναλυτικότερα και προκειμένου να καλύψει τις επιχειρησιακές της ανάγκες, η εταιρεία αναζητά Μέλη Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών με έδρα την Αθήνα και τo Ηράκλειο. Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να διαθέτουν Απολυτήριο Λυκείου, άριστη γνώση αγγλικών, γνώσεις μιας δεύτερης ξένης γλώσσας (γαλλικά, ή ρωσικά, ή ιταλικά, ή γερμανικά) θα θεωρηθούν προσόν, όπως επίσης και η κατοχή πτυχίου ανωτέρων ή ανωτάτων Σχολών.

Για τους άντρες υποψήφιους, θα πρέπει να είναι εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρ
ώσεις. Μαζί με τα βιογραφικά σημειώματα, οι υποψήφιοι θα πρέπει απαραιτήτως να επισυνάψουν πρόσφατη φωτογραφία τους. Παράλληλα η εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει Υπαλλήλους Τμήματος Κρατήσεων και Τηλεφωνικών Πωλήσεων, για την έδρα της στην Κηφισιά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ/ ΤΕΙ, άριστη γνώση αγγλικών, άριστη γνώση γερμανικών, ή γαλλικών, ή ρωσικών, ή ιταλικών, ή ισπανικών, καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Το τμήμα κρατήσεων λειτουργεί καθημερινά με κυλιόμενο πρόγραμμα. Αποστολή βιογραφικώ
ν έως τις 31 Μαΐου ΕΔΩ

googletag.cmd.push(function(){googletag.display(‘ad_pos_autod_home_336x280_main_1’);});

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.