Μενού Κλείσιμο

Ετήσια Γενική Συνέλευση 11/04/2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου μας στις 11/04/2019.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ!

 

Video από τις ομιλίες στη Γενική συνέλευση

Χαιρετισμός και τοποθέτηση για την υπηρεσία καθαριότητας στην γενική συνέλευση του σωματείου Ε.Ε.Δ.Α. από τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Αθηναίων κ. Βουλγαράκη.

Χαιρετισμός και τοποθέτηση για την υπηρεσία καθαριότητας στην γενική συνέλευση του σωματείου Ε.Ε.Δ.Α. από τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Αθηναίων κ. Γερουλάνο.

Χαιρετισμός και τοποθέτηση για την υπηρεσία καθαριότητας στην γενική συνέλευση του σωματείου Ε.Ε.Δ.Α. από τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Αθηναίων κ. Ηλιόπουλο.

Χαιρετισμός και τοποθέτηση για την υπηρεσία καθαριότητας στην γενική συνέλευση του σωματείου Ε.Ε.Δ.Α. από τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Αθηναίων κ. Κωνσταντίνου.

Χαιρετισμός και τοποθέτηση για την υπηρεσία καθαριότητας στην γενική συνέλευση του σωματείου Ε.Ε.Δ.Α. από τον Αντιδήμαρχο Διαχείρισης Απορριμμάτων Δήμου Αθηναίων κ. Μπρούλια.

Χαιρετισμός και τοποθέτηση για την ιδιωτικοποιήση καθαριότητας στην γενική συνέλευση του σωματείου Ε.Ε.Δ.Α. από τον Πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Νίκο Τράκα.

Χαιρετισμός και τοποθέτηση για την υπηρεσία καθαριότητας στην γενική συνέλευση του σωματείου Ε.Ε.Δ.Α. από τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Αθηναίων κ. Σοφιανού.

Φωτογραφικό υλικό από τη Γενική συνέλευση.